Peter Nyberg, PN Friskvård

Jag startade mitt företag 1997 och drev det som bisyssla parallellt med en anställning till att börja med. Första gången jag mötte Ewa Hägglund var på en nyföretagarträff och jag behövde fatta beslut om att utveckla företaget alternativt lägga ner verksamheten. Ewa gav mig kraft med orden: ”Du har alla förutsättningar för utveckling och att driva företaget vidare”. Jag valde att utveckla och driva företaget på heltid.

Sedan 2004 har jag Ewa Hägglund som redovisningsbyrå och som värdefullt bollplank. Många säger att det är svårt att driva företag, men jag håller inte med. Har du en idé som är bärkraftig är det enkelt att driva ett tjänsteföretag under förutsättning att du har en redovisningsbyrå som sköter pappersarbetet och som du har en bra dialog med. Jag kan tryggt jobba på med min dagliga verksamhet, det som jag brinner för, med fullt förtroende för Ewa och för att hon håller ordning och reda på mina papper.

En redovisningsbyrå där samarbetet är enkelt, allt bara flyter på och där du blir sedd som kund.

Jag är jättenöjd med samarbetet och rekommenderar gärna Ewa Hägglund till andra företag som söker en redovisningsbyrå där samarbetet är enkelt, där allt bara flyter på och där du blir sedd som kund.